Christine van Goor

mr. C.A.S. van Goor
Aanbestedingsjurist
T 010 303 29 49
E vangoor@aanbestedingsspecialist.nl

Aanbestedingsjurist

Vanaf 2010 tot 2018 is Christine werkzaam geweest bij Brackmann Aanbestedingsspecialist als juridisch ondersteuner en (senior) juridisch medewerker. In 2018/2019 heeft zij haar juridische aanbestedingskennis verrijkt door praktische aanbestedingservaring op te doen als senior adviseur Europees aanbesteden bij één van de grootste organisaties van de rijksoverheid. In die functie heeft zij diverse aanbestedingen gevoerd, vanaf de scopebepaling tot en met het opstellen van de overeenkomsten. Inmiddels versterkt zij weer het Brackmann-team, waarbinnen zij de zelfstandige functie van aanbestedingsjurist bekleedt.

Gevoed door haar juridische kennis en praktische (aanbestedings)ervaring, biedt Christine juridische en praktische begeleiding in aanbestedingsprocedures; zij ondersteunt zowel aanbesteders als marktpartijen. Haar begeleidingswerkzaamheden kunnen alle fasen en facetten van het aanbestedingsproces beslaan, zoals het opstellen van aanbestedingsstukken, het reviewen van opgestelde documenten, ondersteuning in het beoordelings- en/of gunningsproces of het stellen/beantwoorden van vragen in de inlichtingenfase.

Daarnaast adviseert Christine ter zake van aanbestedingsrechtelijke vraagstukken, stelt zij in nauwe samenwerking met de betreffende advocaat processtukken in aanbestedingsgeschillen op en ondersteunt zij bij de totstandkoming van publicaties van de advocaten.

Opleiding

  • Nederlands Recht (Erasmus Universiteit Rotterdam)