Ellen Weisbeek

mr. E.L. Weisbeek
Senior juridisch medewerker
T 010 303 29 49

LinkedIn         Ellen Weisbeek

E weisbeek@aanbestedingsspecialist.nl

In november 2022 is Ellen Weisbeek in dienst getreden van Brackmann Aanbestedingsspecialist. Ellen verleent eerstelijnsadvies aan cliënten. Desgewenst adviseert Ellen cliënten ook uitgebreid en diepgaand. In dat kader stelt zij aanbestedingsstukken op en verricht zij bijvoorbeeld juridische checks van aanbestedingsstukken – zowel ten behoeve van aanbesteders als ten behoeve van marktpartijen. Daarnaast biedt Ellen juridische en creatieve ondersteuning aan de advocaten.

Zo stelt zij in nauwe samenwerking met de advocaten processtukken en adviezen op en schrijft zij samen met de advocaten publicaties voor vaktijdschriften. Zij verricht daarnaast het juridische denkwerk en de creatieve vormgeving voor de cursussen die de advocaten geven.

Haar juridische aanbestedingskennis en praktische aanbestedingservaring heeft zij onder meer opgedaan als aanbestedingsjurist en inkoopconsultant bij een vooraanstaand adviesbureau gericht op het gebied van inkoop en contractmanagement en als medewerker van verschillende ministeries bij de Rijksoverheid.

Opleiding

  • Master: International and European Public Law, Union law track met een focus op aanbestedings-, mededingings- en staatssteunrecht (Universiteit van Tilburg)
  • Bachelor: Internationaal en Europees Recht (Radboud Universiteit Nijmegen)
  • Bachelor: Nederlands Recht (Radboud Universiteit Nijmegen)

Overig

  • diverse vaardigheidstrainingen